TEL 09/395.13.03

 Advocaten & BTW: een praktische benadering

Het gloednieuwe boek "Advocaten en BTW: een praktische benadering", geschreven door Stefan RUYSSCHAERT is beschikbaar en kan besteld worden door het sturen van een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Een ideale wegwijzer voor advocaten met het oog op de komende BTW-plicht.

Deelnemers aan een seminarie rond dit onderwerp hebben de mogelijkheid om het boek aan gunsttarief te kopen.

ISBN 9789090277059
Aantal bladzijden: 177
Prijs: 60 € incl. BTW

You can order by sending an email to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Optimaliseer uw BTW-aftrek: 20 praktische tips

In dit boekje komen een aantal praktische tips aan bod die het de belastingplichtige mogelijk maken om binnen de wettelijke grenzen van de BTW-wetgeving hun BTW-positie te optimaliseren.

Het boekje bevat 20 tips die inzake het recht op aftrek van praktisch nut kunnen zijn.

Bijvoorbeeld: hoe bereken ik de aftrekbare autokosten van een zelfstandige in bijberoep ? Hoe kan ik verhuren met BTW en recht op aftrek bekomen? Hoe bereken ik mijn recht op aftrek als gemengde BTW-plichtige het beste? Hoe maak ik mijn BTW volledig aftrekbaar voor de evenementen die ik organiseer? Investeer ik in de verhuur van een vakantiewoning ? Hoe kan ik mijn aftrek optimaliseren via een BTW-eenheid? Hoe optimaliseer ik mijn voorschotten ?....

Koop het boek en ontdek hoe u geld kan sparen door het toepassen van deze éénvoudige tips!

Stefan Ruyschaert is de auteur van dit boek en is werkzaam bij de Federale Overheidsdienst Financiën als Adviseur. Hij is docent BTW en auteur van talrijke bijdragen in fiscale  toonaangevende tijdschriften en boeken. Hij is o;a. redactielid van van Fiscalnet en het Tijdschrift Huur. Hij doceert de grondige studie BTW aan de faculteit Economische Wetenschappen van de UGent in de vakgroep Handdelswetenschappen en Bestuurskunde. Hij is tevens docent aan de Fiscale Hogeschool.

ISBN 980900279916
Aantal bladzijden: 92
Prijs: 29,95 € incl. BTW

Bestellen kan door het sturen van een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adres

Lexdura
Franklin Rooseveltlaan 349/B15 
9000 Gent

TEL 09/395.13.03
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Social Sharing

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponRedditLinkedin

Inschrijven op onze nieuwsbrief